Failat påskris och sega chokladkakor | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Failat påskris och sega chokladkakor

Godmorgon vänner,

Hoppas allt är toppen med er! Jag ska snart åka iväg med min mormor och inhandla lite grejer till barnen. Min mormor brukar vilja åka och handla till barnen och bidra med en slant till dom varje år. Så gulligt! Vi kommer bege oss till Mall of Scandinavia, verkligen älskar det köpcentrumet. Någon som varit där?

Igår var jag i skolan till kl 16 och hade redovisning på vårat grupparbete och nu är delkursen därmed avslutad. Så skönt att påbörja sista kursen innan B-uppsatsen och sen har jag liksom bara C-kursen kvar av grunden på min utbildning. Tiden går så fort. Jag verkligen njuter av att plugga, få styra min tid själv, även om det krävs mycket av en. Men det är så kul med psykologi så det gör liksom inget.

Imorse blev det ingen dunderfrukost. Kanske får bli imorgon istället. Har inte hunnit handla någonting. Däremot fick jag ett rejält chokladsug i går kväll så att jag var tvungen att slänga ihop något chokladigt. Då fick det bli dessa kakor nedan.

Så enkelt recept –

  • 1,5 dl kakao
  • Två äggvitor,
  • två teskedar vaniljpulver och
  • ca 3 dl floursocker samt en nypa salt

som vispades ihop till en trög smet som klickades ut på en plåt och gräddades i ugnen i ca 10 minuter på 175 grader. De blev riktigt sega och goda.

Det bästa Elliot vet är att gosa med mina tuttar och min mage :-D. Han brukar greppa tag i mitt fläsk och knåda ihop den, haha.

 

Jag var hos min kompis häromdagen och blev bjuden på LCHF-lunch. Inte mindre än en LCHF pizza – så gott. Livia bjuder alltid på nyttiga grejor så man blir så inspirerad och peppad till att försöka äta nyttigare själv. Måste verkligen bli bättre på det.

Okej – lova att inte skratta. Jag trodde att det skulle räcka att plocka några kvistar från vår uteplats för att göra ett påskris. Men det gick sådär haha. Kolla failet :-D. Helt glest och alldeles för korta så att det inte nådde upp. Fick sätta plast i krukan för att de skulle komma upp en bit. Men men, det får väl duga 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats