Favoriter i necessären  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Favoriter i necessären 

Här kommer några utav mina favoriter just nu. Förutom nagellacken som var mina favvisar innan jag började med gelé. 

Först och främst älskar jag dessa läppennor från makeup store. Denna blir ganska ljus röd på läpparna med en touch av vinrött. Snyggt till hösten nu tycker jag. Den aprikosfärgade krämen är en gammalny favorit. Haft den ett tag då jag inte gillade dem från början. Men nu har jag fått upp ögonen för den. Det är alltså en highlighter från makeup store som jag brukar ha på kindbenet. Det blir så fint! 

Denna ögonskugga är från clinique. Jag älskar alla färger! Dom är jättekrämiga även om dom är fasta. 

Det högra lacket, från O. P. I är en Base color. Den jämnar ut nageln och ger en mjölkig ton, ett måste för alla nagellack-användare! Den guldiga från isadora var en av mina favoriter. Den ger en matt och mättande känsla, så snyggt! 

Parfym från CLEAN. Älskar cleans dofter. Så fräscha och neutrala. Denna doft – Rain, är väldigt lätt. Den tycker jag definitivt passar bra nu på höstkanten. Ska man ha en “lättare” doft nu på hösten, är detta definitivt den ni ska ha! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats