Fibreplex  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Fibreplex 

Min största räddning just nu. Ni måste tycka jag är sjuk i huvudet, men jag håller på med ett projekt med håret just nu. Som ni vet färgade jag upp det ljusa lite, vilket gjorde att jag kände att jag skulle fortsätta på den ljusa fronten ?. Det gäller att ha tålamod när det kommer till mitt hår för det är inte lätt att handskas med. Ni kommer få se när det är klart – lovar. 

Det är på egen risk när man färgar själv och dessutom väldigt svårt om man inte har intresse för det. Jag älskar ju att göra saker själv därför att jag typ går igång på själva resultatet (om man lyckas alltså, haha). Jag är ofta väldigt nöjd med vad jag åstadkommer i “skönhetsväg” såsom naglar och hår.  

Men vägen dit kan kräva riktigt mycket tålamod, vilket jag ju inte har. Så tacka vet jag Fibreplex (som jag förövrigt fick med i glossy boxen) den räddar verkligen trasigt hår. Det är en slags inpackning eller behandling som återskapar bindningar i håret, super! 

Om någon därute också mixtrar med hårfärger i framförallt blonda nyanser rekommenderar jag verkligen Fibreplex. Inpackningen från Aussie är också riktigt bra för att vara budget, köpte min på rusta. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats