Fokus är det som gäller  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Fokus är det som gäller 

Hej snyggingar! 

Jag ligger i sängen och har just nattat Elliot. Han kan ligga och rulla runt i sängen i flera timmar! 

Nu är det dagar ifrån dagis-dags för E! Villll inte! Jag är så nervös. Min första fråga är: hur kommer dom ens få på honom kläderna när dom ska ut!? Om knappt jag får det. Ni skulle sett i förmiddags när vi skulle ut, han bara krälade runt på golvet och skrek, haha. 

Apropå det, följ mig på instagram och snap! Lägger upp klipp där lite titt som tätt. Börjat få upp ögonen mer för snapchat också, jungfrumamma heter jag på båda. La upp ett klipp på när E precis fått på sig overallen ?. 

Här är den där fina lysande tavlan vi fick av Davids pappa + fru. Man kan byta bokstäver och skriva annat om man vill, detta stog när vi fick den ?. 

Idag när vi kom in efter pulkaåkningen och tog av E vantarna var händerna helt blåa! Fick en chock! Jag försökte verkligen värma upp dom så gott det gick och efter en stund blev dom vita och sen röda. Hur är det möjligt!? Jag hade ju satt på vantarna jättebra, dock inte fören vi kom ut. Har ni varit med om det? Man kan ju på riktigt få köldskador av det där. Nej usch, det var läskigt. Som vanligt började jag googla och fick ännu mer panik. Nu är det bra igen och hans händer är normalt skick. 

Imorgon är barnens skolor stängda för planering och barnen ska va hos gammelfarmor. För David börjar verkligheten igen då han börjar jobba. Nu tog ledigheten slut för detta barn. 1,5 år ca har passerat och vardagen tar fart igen på en ny nivå. Everything comes to an end. Nu blir det tidiga mornar, stress och fokus som gäller. 

Ibland har man även såna här dagar, när man känner att “to everyone who hates me – i fucking hate you 2” ?.  Haha, då är toppen att äga en sån här tröja…. eller vad säger ni!? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats