Försök till julpyssel  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Försök till julpyssel 

Godmorgon! 

Fick sovmorgon till kl 10 idag av David. Barnen har varit så krävande denna helg. Dom är så otroligt krävande ibland. Det känns som att det ända man gör är att städa undan efter dom för att dom drar fram så sjukt mycket konstiga saker. Förstår inte var dom hittar allt! Dom bråkar, till och med slog varandra igår och tjatar så man får sår i öronen. Elliot mestadels skriker just och är allmänt missnöjd. Gaaah! 

Trots detta försöker jag hitta på mysiga grejer med barnen och försöker komma på kul pyssel och så vidare. 

Vi gjorde ett försök till julpyssel igår där vi som sagt ska sy vår egna julstrumpekalender. Dylan gav upp efter första strumpan. Men han var trött och det var sent. Vi ska fortsätta idag tänkte vi, har dock min mamma över just nu och vi ska först baka pepparkakor. 

Det här är så kul, gissa vilken strumpa Dylan sytt? Jag är säker på vilken ni kommer tro han gjort (med tanke på att han är barn) .. men faktum är att den som är allra fulast har jag sytt, haha! Den finaste har David sytt. Jag ska göra finare…  Katastrof vad ful min blev. Ni får se när kalendern är klar också såklart. Jag är inte dålig på sy annars men jag vet inte vad jag sysslade med när jag sydde ihop denna strumpa. 

David är grym på att sy! Det märks att han jobbar på fritids ?. Idag har vi tänt första ljuset i adventsljusstaken, ni ska få se hur den blev också. 

Ikväll ska jag hänga upp julstjärnor och mysa till det riktigt ordentligt! Åh så mysigt det ska bli här hemma. Älskar att köpa nytt! Man får en nytändning när man får shoppa lite nytt till hemmet, så trött på allt gammalt fult. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats