Första advent  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Första advent 

God kväll (natt) kära ni! 

Jag och David har precis fått upp Oliver och Elliots nya våningssäng som vi tillslut hittade! Det var inte lätt att hitta en sådan som passar deras rum. Rummen är ju rätt små och lite vägg då det är fönster och lång garderob som täcker två av fyra väggar. Men nu är den på plats och det blev över förväntan bra. Ska försöka ta bra bilder när det är klart. Måste köpa en uppsättning till med bäddset och filt till den övre delen. 

Men, vilken mysig helg det har varit ändå. Barnen har ju varit jäkligt jobbiga om jag får säga det själv, men det har ändå varit mysigt. Jag fick min mens inatt också vilket påverkar mitt humör något. Inte alls lika mycket tålamod. Det är säkert jag själv som är problemet med andra ord, och inte dom. 

Som den perfektionist jag är (inte riktigt, men jag hakar upp mig på detaljer) så kämpade jag i ca 20 minuter för att då denna Julstjärna rak! Tillslut gick det, hatar när dom vrider på sig. Detta är stjärnorna jag köpte på rusta för 129:- st. Dom är i guld och lyser jättefint! 

Imorse tände vi första ljuset! Så mysigt! Vi bakade pepparkakor med mormor och lyssnade på julmusik. Pepparkakorna är inte klara utan ska dekoreras med kristyr imorgon tänkte jag. Kan inte fatta att det redan är första advent och att julen närmar sig. Vad har jag ens gjort detta år? Ofattbart vad tiden går undan. 

I lördags åt vi pannkakor till frukost! Det var längesen och jag var så sugen (mensen som spökade) på pannkakor med grädde. Ett tips till er Nutella-älskare, prova denna nougatsås ni ser på bilden, smakar ungefär som nutella och lättare att lägga på. Det var awsome! 

Mina barn är så kladdiga av sig, äter över hela bordet och med hela ansiktet, 10-åring som 1-åring ?. 

Imorgon ska jag försöka få Elliots spjälsäng såld. Den ligger ute på köp – och sälj och har en tjej som är intresserad. Även en hylla från Dylans rum ska säljas. Jag fick ett tokryck och möblerade om i Dylans rum och gjorde mycket rymligare och finare där. Jag har spretat omkring här hemma som en galen höna. Jag får rejäla och impulsiva anfall ibland då jag fixar, donar, spontanshoppar och möblerar och har mig. Varje gång tycker jag “åh, va fint det blev” men tröttnar likförbannat efter ett tag. Hmm.. Hopplöst. Men kul! 

Godnatt! Puss och kram! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats