Första jobbdagen  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Första jobbdagen 

God kväll fina ni! 

Hoppas ni haft en toppendag! Idag var min första dag på jobbet med nya arbetstider. Känner direkt att detta är mycket bättre. Nu kan jag åka hem till lunch och plugga, vilket känns toppen! 

Jag fick första gången på länge se dagsljuset när jag åkte till – eller från jobbet, hur ofta har det hänt senaste månaderna? 

Jag är så taggad på allt nytt som händer detta år. Även om jag vet att jag kanske inte kommer kunna va kvar på mitt jobb i höst då jag tänker börja plugga på heltid, så känns det ändå kul att få fortsätta plugga på heltid. Måste dock skaffa mig ett nytt extrajobb om det visar sig att jag inte få vara kvar. 

Denna lilla skitunge har varit sååå sur idag. Jag tänkte att han var rastlös och gick ut med honom.. han bara gormade och skrek som en stucken gris. Känns som han typ har ont någonstans… tänderna? 

Jag hoppas att det går över snarast. Han har varit väldigt gnällig de senaste veckorna överlag. Idag slängde han även tallriken i golvet varpå jag sa till på skarpen. Då tittade han på mig med sin lilla ledsenläppen. Då tyckte jag sååå synd om honom. Han kommer bli en liten rackarunge unge tror jag på dagis,haha. Så som Dylan och Oliver tjafsar om allt tar han ju även efter… inte bra. 

Idag fick det bli tacos till middag, det funkar alltid när man har brist på fantasi. Hade ju dock glömt att köpa hälften. Typiskt mig, jag är sämst på att handla. Blir alltid fel. Jag tar med mig listor och recept, men handlar inte ens hälften av det jag skrivit upp. Någon som känner igen sig? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats