Fredag.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Fredag. 

Hej fina ni! 
Hoppas allt är toppen med er? Själv har vi ikväll kollat på världens bästa barnfilm på länge! Storks! Så himla bra men lite sorglig film. Rekommenderar alla att titta på den. 

Jag har gjort mina fransar idag hos min kompis som jag alltid tidigare gjort hos. Var hos henne kl 13 och tänkte inte på att jag skulle hämta Elliot kl 15, så jag var lite stressig av mig. Men hon gör så grymma fransar verkligen. Kan visa er imorgon hur dom blev. 

Jag håller ju på att bli blond, vilket är mitt lilla pågående hårprojekt jag har för mig. Just nu är jag helt gul i botten ? vilket är anledningen till att jag fått glida runt med mössa och keps i flera dagar. Får hela tiden be om ursäkt för att jag sitter inomhus med mössa, känns sådär. Men jag hoppas hoppas att jag bara har en blekning kvar, vilket jag tänkte köra på imorgon tror jag. 

Jag har ju varit dunderförkyld i någon vecka som precis börjar gå över. Haft ont i övre käkben samt ont i bihålen på samma sida men inte varit särskilt snorig. Inte för att vara äcklig nu, men idag när jag snöt mig, omg vad vidrigt! Ut kom nån honungsliknande sörja ur den sidan jag haft ont i. Undra på att man haft ont! Massa var som legat och tryckt på, haha. Ursäkta min öppenhet. 

Hittade en gammal bild på Oliver när han var omkring 2-3 år. Satt och kollade igenom bilder på barnen och tycker att Elliot är så lik Oliver när han var liten, inte just på denna bild dock men i verkligheten. 

Så kul att gå igenom massa gamla minnen. 

Elliot trivs bra på förskolan nu äntligen! Det känns så kul att komma och hämta honom och se hur glad han är. Han älskar att läsa böcker, både hemma och på förskolan. Första barnet som har intresse för det, måste uppmuntras! 

Och på utvecklingssamtalet med Dylan berättade dom hur himla duktig han är. Hans lärare beskrev hur mycket han kämpade vilket fick Dylan att bli lite tårögd. Jag blev så rörd. Tänk att han kämpar så mycket för att visa att han tar skolan på allvar. Jag kan inte beskriva hur stolt jag är över honom. Se sitt barn vara så duktig och prestera samt utvecklas är bara så fint! Då känner man att man lyckas som förälder, när det går bra för barnen. 
Nu ska jag sova, godnatt så hörs vi imorgon. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats