Fredagsfrukost  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Fredagsfrukost 

God kväll. 

Vilken bra dag det har varit. Jobbade fram till 16.45 idag. Jag satt själv på kundservice idag eftersom min kollega var sjuk. Men det var lagom mycket att göra så jag hann med det viktigaste . 

En gammal kollega som slutade för något år sedan har börjat jobba hos oss igen. Jag blir direkt en pajas när han är med, haha. Vet inte varför. Vi satte på oss taxi 020- onepiece och skojade till det lite, såg inte kloka ut. 

Vi har frukost på jobbet på fredagar. Jag kom dock sent imorse så hann inte hjälpa till att duka fram. Vi har tydligen delat upp fredagarna på olika dagar som de olika avdelningarna sköter frukosten på. Idag var tydligen oss på marknads dag. 

Fanns så mycket smaskigt ! Måste jobba fler fredagar känner jag. Det var riktigt mysigt att börja jobbdagen med en gemensam brakfrukost . 

Och jag körde min nya bil till jobbet. Den är såå fantastisk att köra. Vill aldrig ha någon annan bil, så känns det nu. Och den luktar heeelt ny också, såklart. Fabrik luktar det. Gillar det på något sätt ?. 

Imorgon står högskoleprovet och middag med två kompisar på schemat. Högskoleprovet håller på mellan 8.20-16.20. Sedan är det raka vägen hem och göra mat. Jag ska laga kantarellpasta med spenat till middag. Det kommer bli riktigt gott tror jag. Till efterrätt ska jag göra cheesecake i glas. Allt måste gå fort eftersom att jag kommer vara borta hela dagen och inte hinner förbereda.  

Ikväll var vi ute och gick “bus eller godis” med barnen. Det är tradition. Och som jag nämnde tidigare går dom all in här i Ursvik. De lägger ut dockor och skelett, riktigt kul. Barnen fick två fyllda påsar med godis. Imorgon kommer några bilder. 

Nu ska jag lägga mig så hjärnan hinner vila upp sig. 

Haha, jag tog med mig denna onepiece hem eftersom den ska slängas då vi inte heter 020 längre. Vi har ju bytt namn till Sverigetaxi. Så denna kommer jag glida runt i här hemma i vinter. 

Jag i min otroligt fina regnjacka från Lager 157.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats