Frisörbesök och middag på Mall of scandinavia  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Frisörbesök och middag på Mall of scandinavia 

God kväll allesammans! 

Jag rusade iväg till frisören idag och bad dom fixa till mitt hår. Orkar inte hålla på mer nu, vill bara ha det klart!! Och äntligen fick dom till en riktigt askig ton! Så fint blev det tycker jag. Klippte även av ca 8-10 cm på längden. Håret känns awsome! 

Här sitter jag i väntan på att få färgen i håret. Så nervös var jag, eftersom jag typ aldrig litat på frisörer då jag aldrig blivit nöjd förut. 

Och här är färgen ikladdad! ? 

Och resultatet…… 

Sååå nöööjd! I verkligheten ser färgen liksom lite nötig ut, valnötsfärgat. Jag fick betala 1200:- för detta med Olaplex och klippning. Utan olaplex hade det kostat endast 600:-. Ni som inte vet vad olaplex är – googla vet jag! Det är toppen för håret tydligen och tagit hela branschen med storm. Det ser ut som någon gul vätska frisören blandar i färgen. 

Sedan blev jag bjuden på middag av David i Mall of Scandinavia. Jag shoppade även ett par Chinos från Zara. Ska testa dom imorgon så kan jag visa er ?. 

Hoppas ni får en toppenlördag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats