Går inge bra :( | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Går inge bra :(

God kväll allesammans! 
Hoppas allt är toppen med er? Idag vaknade jag försent, jag försov mig och klev bara upp, klädde på mig och åkte till jobbet. Vi hade morgonmöte vilket jag inte ville komma sent till. 

På väg hem från jobbet vid 12.30 stannade jag vid Coop och köpte lunch och bullar. Så jäkla sugen! Väl hemma när jag satt med min sallad och mina bullar och skulle plugga så somnade jag till heeela tiden. Kunde inte läsa en mening utan att nicka till, så jag fick vila en stund för att orka fortsätta. 

Igår när jag kom hem var jag helt ensam i några timmar då David var och åt med barnen hos hans mormor. Ibland är det skönt att komma hem och slippa alla måsten och rutiner! Eller hur? Jag köpte med mig en 12-bitars sushi som jag smällde i mig helt själv ?. 

Det gick inge bra för Elliot idag på förskolan. Han hade gråtit hela tiden när David lämnade honom och ville inte sova vid vilan. Nu har vi haft inskolning i 7 dagar och vi har inte möjlighet att ta ledigt mer, vår F-penning är slut. Imorgon kommer därför Davids mormor få ta inskolningen. Han är ju trygg med henne så det borde ju gå bra, Hoppas jag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats