Gårdagens 70-års fix. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Gårdagens 70-års fix.

Hej kära vänner,

Hoppas allt är bra med er?! Själv är jag sååå nära väggen nu. Egentligen inte, men ändå så pass sliten att jag inte vet vad som är upp och ner. Det är sista veckorna här på kursen nu så jag kämpar på in i det sista så får jag vila upp mig sen. Jag lovar er att när jag är klar kommer årets mest brutala huvudvärk slå till som en blixt från klarblå himmel. Alltid när jag slappnar så kommer den.

Igår var jag över hos Davids mormor och hjälpte henne med tilltugget till deras födelsedagsfirande för Sören  (Davids morfar ) som fyller 70. Det blev jättebra!

image

Massa gott! Vindruvor, päron, kiwi, olika ostar..

image

Skinka, melon, rostbiff..

image

Bröd, potatissallad, mimosasallad….

image

Lax, kex och en massa gott! Riktig bra idé att göra såna här fat när man inte ska bjuda på middag utan lite småplock.

image

image

Jag har inte frågat hur det gick och om godsakerna uppskattades eftersom jag gick efter välkomstdrinken. Men vi ska dit idag och läka lite, vår familj, så ska jag fråga om det var gott och trevligt 😄.

image

Såhär glad var jag hos Davids mormor när jag hjälpte till 😄…. efter ett glas rött 😉 ;-).

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats