Gårdagens fantastiska  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Gårdagens fantastiska 

Godmorgon, 

Hoppas allt är fint med er. Själv ska jag iväg och träna innan jobbet vilket jag ska försöka göra måndagar och onsdagar. Sen ska jag försöka köra på hemma som vanligt så mycket jag hinner. Imorgon ska jag också jobba fram till lunch innan det är dags för skola. Vi kommer imorgon att få tentan vilket jag varit nervös över från dag 1. Det är alltid jobbigare när man inte vet vad den ska handla om, vilka frågor som kommer och HUR många frågor samt hur många sidor som förväntas skriva. Spännande. 

Igår vaknade jag och tittade ner mot fötterna då jag möts av denna blick. En Oliver som är på väg ner från vår säng med huvudet före. Han är i en period just nu då han kommer in till oss varje natt. Jobbigt, eftersom Elliot också skriker ca 4 ggr per natt och måste ligga mellan oss, i vår 160-säng.

Jag testar selfiekameran på väg mot bilen på jobbet för att inhandla lunch. 

Denna fina lilla ficka klämde jag mig in i igår när jag kom hem så sent som kl 18. Dom håller på bygger en bro mellan Rinkeby och Ursvik vilket skapar de mest omfattande köerna som börjar borta i början av Kista. Jag får sitta i kö i ca 20-30 minuter varenda dag nu på en resa som normalt tar 13 minuter. En stor suck på den. Plus att dom sysslar med asfaltsarbete i hela jävla Ursvik vilket resulterar i flera gator med parkeringsförbud – inga lediga parkeringsplatser – därav denna trånga parkering, som förövrigt inte ser så trång ut på bilden. Men faktum är att klämma sig in här med denna kombi är fan inte lätt. Tror jag höll på i närmre 10 minuter ?. En sak ska ni veta om mig – när jag bestämt mig, finns det inget som kan hindra mig! 

Jag kom hem till middagen på bordet, som vanligt. Min älskling vet hur man tar hand om sin fru! 

Efter att jag nattat Elliot som tog… Ungefär 1,5 timme cyklade David till Coop och köpte vaniljkvarg och bär till mig som jag glufsade i mig med mina nyvakna ögon (eftersom jag såklart somnade med E) och intorkade linser. Sen brände vi av ett avsnitt av orange is the new black för att avslutningsvis läsa 2 kapitel i kurslitteraturen. 

Livet är ju fantastiskt, isn’t?? 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats