Gekås Ullared  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Gekås Ullared 

God kväll friends.

Sitter i min soffa och gungar fram och tillbaka av ångest över att jag börjar kl 8 imorgon bitti. Måste åka hemifrån kl 06.45. Läraren har kastat om föreläsningarna för att två föreläsningar låg på samma dag som vi har tenta vilket ju inte är bra. Då flyttade han en föreläsning till imorgon och en till på tisdag. Tentan är nästa måndag.

Ååh vad jag hatar tidiga mornar. Ni anar inte hur svårt jag har att komma upp på morgonen och hur lång tid det tar för mig att vakna till liv och komma igång med dagen. Detta är jag :

Bild lånad från google.

David har till och mig lagt ut denna bild vid flertal tillfällen och taggat mig i den för att det är så likt 😀

Tbt till när jag och min mamma var i (på?) Ullared i somras. Jag vill åka tillbaka dit, det var såå kul!

Vi åkte buss i typ 6 timmar med stopp för lunch på vägen dit och middag på vägen tillbaka. Kan varmt rekommendera att göra en sån tripp med Rolfs buss. Om ni googlar det borde det dyka upp. Vet inte från vilka städer de åker ifrån, men jag vet att de åker från Stockholm och Norrköping. Supertrevlig chaufför som hade sin son med sig 😊. Nu var det min mamma som gav mig detta i födelsedagspresent men tror att det kostade 1000:- inkl en natt på Gekås hotellet. Superbra present att ge till någon kompis eller familjemedlem.

Maten på hotellet var helt klart värd en 8 av 10!

En av mina snaps från bussturen. Ni får ta min lilla textrad med en nypa salt. Och jag syftar inte på att alla från Ullared är idioter utan syftade på hur alla framstår som idioter från programmet som går på TV, om ni förstår hur jag menar haha.

Min mamma får vara lite maskerad med masken (hon gillar inte att vara med på kort).

Maten som vi åt på vägen dit. Vi stannade på dinners hette stället som låg mitt ute i skogen på landet typ.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats