Gips-misslyckande  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Gips-misslyckande 

God kväll. 

Somnade med Elliot kl 19 och vaknade nu, bra däär! Nu blev jag ju såklart pigg men ska ändå lägga mig strax igen.  

Jag är så sur, jag köpte ett jättegulligt som man gör fotavtryck av. Ni vet ett sånt där gipsavtryck. Det var helt sjukt, jag gjorde precis som det stog på burken. Man skulle blanda gipset med vatten, sedan ganska direkt ta foten och/eller handen och trycka ner. Precis vad jag gjorde bara det att när jag ska trycka ner foten så hade det redan torkat! 

I förbannalse river jag fram en skvätt gips jag hade kvar från när Oliver var liten och blandar ihop och häller över den torkade gipsplattan och skyndar mig att trycker till foten igen. Tro mig när jag säger det – det var gips i heeela köket! Det blev ju åt helvete det med, se själva haha! 

!!!!! 

Seriöst, var ju bara slänga skiten. Jag som var så glad att jag äntligen fått arslet ur vagnen och köpt en sån där jädrans gipsgrej.

Såhär såg locket ut till burken, så kan man skriva barnets namn i och datum. Jättesöt tänkte jag. 

Så det var det det. Är det någon som köpt denna och fått det att funka? Hade jag för varmt vatten när jag blandade tro? 

Inte nog med detta. I all panik var jag så smart att jag hällde ut resterna i avloppet! Hallååå?! Hur smart är jag? Så nu har ju avloppet typ gipsat igen. Hur GÖR man då? Snälla hjälp mig! Haha, asså… det är ju bara jag som lyckas med detta. Min mamma var här också när jag höll på med detta, hon måste undrat vad det var för fel på mig som hetsade så mycket som jag gjorde. Som grädde på moset av allt detta hade jag pms också, eller har fortfarande. När jag har pms är jag inte mig själv. Jag tror, bara som en parantes, att jag lider av den grövsta sorten – pmds. Googla det ni. 

Men kaoset slutar inte här. Eftersom jag blev så irriterad över mitt misslyckande bestämde jag mig på ca 2 minuter att jag skulle göra eget avtryck. Så jag river fram mjölet och börjar blanda ihop trolldeg, som förövrigt också det hamnade i hela köket. Jag tar sista gipset och blandar ihop. Höftar lite, lite mjöl här och lite vatten där. I med lite salt och lite olja, måste ju bli bra tänker jag. Jag menar, hur svårt kan det vara och knåda ihop en trolldeg?  Nä, det gick ju åt helvete det med. Degen blev alldeles för följsam att det inte blev några avtryck. Man såg tårna och formen av en fot, men inga detaljer som man vill ha. Ni vet dom här ränderna och väcken man har på fotsulan. Jag testade att hälla i gipset ändå, som också det blev för hårt. Åt helvete med det! Blev skitdåligt alltihop! 

Sååå…. nu är jag på ruta ett igen. Fortfarande inga fotavtryck. Happ, vågar man köpa en till sån där burk och testa igen eller blir det ett fail igen tro?

Elliot är i alla fall jättesöt i sina wish- kläder. Inte så glad dock, men söt. 

Lite glad, efter grimaser av pappa som står och apar sig 😄. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats