God fortsättning!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

God fortsättning! 

Hej fina ni! 

Hoppas ni haft ett toppenbra slut på detta år?! Jag önskar er en riktigt god fortsättning! 

Vi var bara hemma med barnen igår och tog det lungt. Vi skulle ha firat med våra kompisar men det blev inte så. Utan istället spelades det spel med barnen med god mat och godis. Jag var ute en sväng med dom och kollade lite smällare, annars gick vi och la oss runt kl 01. Elliot somnade såklart först, sedan Oliver och sist Dylan. 

Vi var såklart i sista sekund på affären och handlade maten. Jag har varit så apatisk och inte orkat göra någonting. Barnen var så rastlösa så vi skippade bilen och gick handlade. Genom skogen, släpandes med vagn och hela köret. 

Elliot är en riktig liten latmask. Han orkar gå fem meter, sen vill han att man ska bära honom. Han dessutom älskar när man bär honom framlänges så att han kan titta framåt när man går, så tung! 

Till middag, inget avancerat. Entrecote med potatisräfflor, coleslaw och bea! 

Spelet vi körde heter “ska vi slå vad”. Riktigt kul! Dylan går all in som vanligt och ska till varje pris vinna ?. Man satsar låtsaspengar på om deltagare kan klara olika aktiviteter såsom stå på huk i ex antal sekunder eller säga 6 pojknamn på B under 30 sek etc. Kul! 

Imorgon är det jobba som gäller igen. Sedan har jag en hel del plugg att ta igen, så det är bara starta nya året med fullt ös. Jag hoppas ni haft det riktigt bra! Ledsen för att det ekat tomt återigen. Jag har varit så seg och tom på inspo. 

Ska rycka upp mig! Imorgon kör vi nya tag. På tisdag ska jag återigen på ett viktigt möte. Det drar ihop sig inför Elliots förskole-debut och jag skriver tenta samma dag han börjar sin första dag. Det är en del redan de första veckorna här att se fram emot. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats