Godmorgon måndag | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Godmorgon måndag

Godmorgon, 

Ny vecka, ny dag och nya möjligheter. Ska strax iväg till jobbet. Idag måste jag åka till skolan och möta upp mina klasskamrater direkt efter jobbet. Snälla säg mig hur jag ska orka detta?! Hur ska jag klara av detta tempo och vad ska jag göra åt det? Jag känner mig klämd mellan två stolar och kan liksom inte komma på en bättre lösning. Jag måste ju jobba för att få pengar, men måste samtidigt hinna plugga. 

Här kommer lite smått och gott från helgen. 

I fredags hade vi lite tjejkväll hos Livia. Det är så skönt att få en stund för sig själv ibland. 

I lördags kollade jag och David på film, sorligaste på länge! “Southpaw” heter den. En boxningsfilm som handlar om en boxares och hans liv med hans familj och kampen om hans dotter. Helt klart värd att rekommendera. 

Min nya favvodip – hot holiday! 

Min lilla Elliot hade ju sjukt ont i magen i slutet på förra veckan. Nu är det bättre Tack och lov. Men ett tag trodde jag att jag skulle smälla av då han varken kunde sova eller äta. 

Min lilla plutt! 

Denna vecka ska jag ha utvecklingssamtal med Dylan och hans lärare. Imorgon kommer han gå hem till Davids mormor och ha läxdag, äta middag och sedan sova där. Han älskar att få komma dit och få 100% uppmärksamhet. Barnen måste då komma iväg ibland ensamma och få lite egentid. Jag ska också försöka komma iväg med dom och göra något en och en.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats