Göra om hemma med små kostnader  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Göra om hemma med små kostnader 

När man vill fräscha upp badrummet och/eller toaletten med små förändringar.

Jag fick ett (av flera) ryck och ville göra om i både badrummet och lilla toaletten hemma. Jag var så trött på alla rosa och starka färger jag hade där inne. Ville att det skulle kännas rent och fräscht så jag tog, för några veckor sedan en spontantripp till Ikea och H&M home och köpte lite smått och gott. Det behövs ju inte några stora summor för att fräscha till det.

Lilla toaletten. En liten guldkorg hittade jag på H&M home som jag rullade ihop och la några handdukar i. En plastväxt funkar ju alltid att ha i ett badrum tycker jag, som man kan varva med när den riktiga växten har vissnat 😀. 

Korgen med toarullar köpte jag på Ikea. 

Brädan över badkaret är även den från Ikea samt badlakanen. Jag köpte både blåa och vita för att blanda upp det lite. Innan hade vi massa olika handdukar och badlakan i alla möjliga mönster och färger. Jag höll på kräkas av alla färger, inget “tema” alls. Nu har jag fått för mig att navyblue ger hotellkänsla på något sätt, gärna ihop med guld. 

En guldspegel som vasen och ljuset står på hittade jag på rusta för ca 70:- vasen, blommorna och ljuset är från Ikea. 

En annan detalj som jag har fått dille för är tvålar och diskmedel som luktar “natur”.  Denna tvål nedan köpte jag på Lagerhaus och diskmedlet kommer från Lilla bruket vilket jag beställde från royaldesign. Den doftar citrongräs och timjan, sååå gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats