Gruppträff  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Gruppträff 

God kväll kära vänner. 

Sista tiden har jag haft rejält snurr i huvudet. Jag har miljoner tankar på en och samma gång. Vet liksom inte hur jag ska sortera ut dom och inte heller hur jag ska få saker och ting gjort i rätt ordning ?. 

Det är som att jag går på högvarv och inte kan stoppa min höga nivå, ens för en jäkla minut. Har ni känt så någon gång? Hur man irrar runt och räknar upp i huvudet “det här, det här, det här och det här ska jag göra” vilket slutar med att jag inte får någonting gjort istället. Haha, otroligt frustrerande. Tillslut sliter man av sig håret av frustration över alla tankar och idéer man har som helst skulle vara avklarat IGÅR. 

Nu är granen uppe och klar i alla fall. Den är sååå fin och så stor, vet inte om det syns på bilden. 

Imorgon ska jag ut och käka med klasskompisarna efter lektionen. Rätt kul ändå, det var ett tag sedan man gjorde något med rätt nya bekantskaper. Jag var rätt negativ till det här med grupp- och samarbeten med klasskompisar när jag skulle börja plugga. Tyckte det kändes jobbigt att inleda nya kontakter som man ska hålla koll på och träffa, ha kontakt med efter skoltid etc. Men det har bara varit kul! Min grupp är helt klart bäst. Vi är den ända fungerande gruppen i klassen har vi förstått. Vi är dom ända som förbereder våra grupparbeten ordentligt och har en bra attityd mot varandra. Alla blir hörda och är delaktiga. Har hört skräckhistorier kring grupparbeten, vissa som får göra allt och några som inte gör någonting alls. 

Vi har inget av dessa problem. Så vi ska ut och ha lite avslutningsmys, jag och min grupp. Vi garvar så mycket tillsammans trots att vi bara känt varandra i några månader. Alla är vi i olika åldrar, jag äldst ?. Men eftersom jag är så ungdomlig är jag på deras nivå ;o). Yngsta är 21 tror jag och alla är vi tjejer. Kommer bli så tråkigt när denna kurs är slut och jag måste ut på nya äventyr och hamna i nya grupper. 

Jag tycker snapchat är sååå kul. Följ mig där om ni vill. Heter Jungfrumamma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats