Hälla kaffe över håret och köra en striptease... | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Hälla kaffe över håret och köra en striptease…

Det här med PMS…

Kommer ni ihåg igår (för er som läst) att jag nämnde att jag jag har haft sån jädra PMS i flera dagar? Tänkte bjuda lite på mig själv och beskriva mig själv (i andra person) hur jag är och känner när jag har PMS. Får vi se om någon känner igen sig 😀

På morgonen…

Du vaknar upp på morgonen med världens pisshumör. Mannen försöker väcka dig med lite massage eftersom att han redan vet om att du har PMS – well, hur skulle han möjligtvis kunnat missat det? Huden är så känslig att hans varma händer känns för tillfället som en peelingvante när han smeker din rygg, men du håller igen dina aggressioner för att du vill ju inte tacka nej till den där frivilliga massagen när du väl får den. Hellre en peeling-massage än ingen massage alls liksom.

Du kravlar dig upp ur sängen med ett abstinens av kaffe, eller kanske choklad? Eller varför inte en red bull? Eller en cigg vore ju gott… nej, du vet inte vad du är sugen på. Jag ser bara mig själv komma krypandes som The Grudge eller Excorsisten på golvet med håret som hänger över ansiktet – som ett rejält vrak och naglarna rispandes i golvet med ett gurglande läte djupt inifrån.

10 minuter senare…

Du sitter i soffan och håret har lagt sig lite bakåt, åt sidorna. Men det är fortfarande tovigt. Blicken är låst på ett objekt som inte ens finns på vardagsrumsbordet. Barnen hoppar på dig i soffan medan kaffet skvalpar över koppen och just när du ska ta din första klunk av det där ljuvliga morgonkaffet så inser du att innehållet i koppen ligger på mattan. Du känner hur du önska att du hade ett blixtlås som du kunde dra ner och ta ett kliv utanför skinnet och ba ställa sig upp och dansa lite. Tänk dig att du sätter på “always look on the bright side of life” medan du skuttar runt i vardagsrummet. Fatta vad fantastiskt det hade varit.

På tunnelbanan…

När du väl kommit till rätta i ditt eget skal och plötsligt känner dig bekväm en stund, ska du kliva på tunnelbanan med en ny kaffe i handen. Föreställ dig att det kommer en kvinna och stöter in i dig så det skvätter ut kaffe på din nytvättade scarf som sticker fram under kappan. Det är då det brister, det är då du har lust att gå fram till henne, öppna termosen och hälla kaffet i hennes schyssta uppsättning i håret och sätta sig gränsle över henne och ba smeka in kaffet sensuellt i håret på henne medan du sjunger och kör en striptease fast med kläderna på. Ta tag om hennes kinder och kleta ut sminket. Sensuellt. Ni vet, få ett rejält mental break down så att man är redo att tas in på psyk – typ den.

Så känner jag mig när jag har PMS, haha. Observera att detta endast är metaforiskt beskrivande. Men det antar jag att ni redan fattat. Men så långt ifrån verkligheten är det inte :D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi

  Haha! Underbart! Alltså jag tror jag hade ställt in dagen om den började så alltså, då hade jag nog sagt: nej vi börjar imorgon stället😂🙈.
  Jag tror jag är mer lättretlig när jag har min period, och jag kan liksom leta saker att retande upp mig för😂. Blir så less på mig själv när jag är så, allt känns fel men man kan inte lista ut vad felet är,ghhhaa🤯🤯😂

  1. jungfrumamma86
   jungfrumamma86

   Hahaha… Ja tänk om man kunde ställa in dagen 😂😂.. Jag är sjukt aggressiv när jag har min period, såååå jobbigt. Det tog några år innan jag fattade Varför jag mådde så typ en vecka per månad 😄😅

Annons
stats