Halloween minnen  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Halloween minnen 

Hej och god kväll gott folk. 

Det slog mig att det snart är halloween ju. Brukar ni “fira” det? Vissa är emot det vilket jag inte förstått varför ännu? Jag tycker att det är roligt, men också mysigt. Jag antar att vi i Sverige behöver saker att se fram emot om hösten och vintern. Halloween, Lucia och Jul. 

Här är jag utklädd till en zombie. Denna kväll fyllde en kompis år och hade fest med halloween-tema. Jag fick världens migrän pga av den svarta och den vita linsen som gjorde mig helt jäkla snurrig. Jag kräktes ner hela gatan utanför mig. Riktigt tråkigt. Jag som var så taggad ju. 

Dylan utklädd till typ dracula. Jag tycker om att ansiktsmåla. Visste ni att jag var värdinna och hade hand om just ansiktsmålning när jag var typ 16 och jobbade extra på mc Donalds?!  ?. 

Dylan och Oliver förra året som Joker och….  minns inte vem Oliver är, men någon marwel-figur. 

Dylan för ca 3 år sedan. Visst ser han läskig ut?  Haha, som en läskig docka. 

Brukar era barn gå “bus eller godis”? Här i Ursvik tänder alltid alla marsaller och ställer ut utanför huset om man vill eller välkomnar alla barn som är ute och går. Vissa lägger ut dockor och gör det riktigt ruskigt på tomterna. Det är rätt häftigt och mysigt på samma gång faktiskt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats