Hejdå helgen | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Hejdå helgen

Hej!! Hoppas allt är bra med er?

Lite bilder från helgen. Har varit en superbra helg, barnen är nöjda och vi vuxna är nöjda.

image

Goda drinkar, i vanlig ordning har vi svept några såna goda godingar. Strawberry daiquiri. Vad vore en helg utan en avslappnande drink?

image

image

Elliot är riktigt riktigt förkyld. Jag har fått suga snor ur honom flera gånger (med nässug) och han är hes som rostig bil. Stackars liten, första förkylningen ever. Han har sovit väldigt mycket dessa dagar vilket jag tror han behövt. Hoppas att detta ger med sig innan vi drar, annars blir det  jobbigt när vi ska flyga.

image

Jag har äntligen gjort mina naglar! Så skönt, kommer behöva fylla på dom en gång innan vi åker så att dom håller sig fräscha hela 17 dagar.

image

Idag var vi nere med våra kompisar och firade Sverige på nationaldagen 😄. Det brukar vara riktigt riktigt stort nere på ängarna här med massa artister och karulleser och liknande. Jag hade lite färg på läpparna och svartklädd som vanligt haha. Barnen ville så gärna se Saraha sjunga Kitzunguzungu (eller hur den nu stavas).

Det är sån jäkla full rulle här nu med kidsen, så man hinner inte andas emellanåt. Nu är jag sååå slut så jag ska hoppa i säng!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats