Helgmys!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Helgmys! 

God kväll kompisar! 

Vilken fullspäckad helg man haft. Igår var jag hos min kompis Niina som bjöd på middag och vi hade riktigt trevligt! Det var jag och tre till vänner som var bjudna, vänner från grundskolan. Det var så längesen jag såg dom och det är alltid lika kärt återseende när vi träffas. Jag tänker varje gång att varför gör man inte det här oftare?! 

Tänk att vi känt varandra i mer än 15 år, det är helt jäkla sjukt när jag tänker på det. Vi har haft så jäkla kul tillsammans verkligen. Alla fester och roliga minnen. Vi har till och med varit i Turkiet tillsammans. Minnen för livet verkligen. Jag minns när vi brukade hänga hos mig och förfesta varenda gång vi skulle ut på rackartyg. Min mamma jobbade ju ofta sent och då passade vi på att hänga hos mig. 

Niinas man var iväg en sväng på jobb och kom tillbaka med en sjuuukt stor nalle haha. Var bara tvungen att ta kort med den för att man ska se hur stor den faktiskt är. 

Jag kom hem rätt tidigt ändå, kring 00. Idag har jag haft Livia över med hennes kids och vi har ätit tacos och druckit irish Coffee. 

Barnen är väldigt röjiga tillsammans men har skött sig väldigt bra. Någonting är fel med Elliot, han bara skriker och skriker och vägrar sova. Det var inte så lätt att sitta och snacka när han tar hål på trummhinnorna. Jag tror att han har ont i magen för han vägrar dessutom att bajsa, hopplöst. Jag med mina bajsbarn som har massa idéer för sig. Varenda en har haft något problem med sin mage. Jag borde ta både Oliver och Elliot till läkaren och reda ut detta en gång för alla! 

Jag är väldigt nöjd med denna helg som inte är slut ännu. Imorgon ska jag och David eventuellt till naturhistoriska museet med barnen och se till att barnen får svepa in lite natur och kultur ?. Hoppas att vi kommer iväg trots att Elliot har sina mag-issues. 

När Elliot får sitta på vuxenstolen och äta päron är ju trots allt livet toppen! Kolla hur stoooor han har blivit! Är det inte sjukt? 

Igår var jag iväg på ett möte varav jag passade på att ta en lunch på espresso house. Jag drack en mörk belgisk mocka, å herregud vad gott det var! Smält mörkchoklad i botten och toppad med grädde, mums! 

Och en bild på fredagsfrukosten på jobbet. Så underbart att få äta sån här frukost varje fredagsmorgon. Riktig lyx tycker jag. Jag gillar att man gör såna här grejer på arbetsplatsen, det gör att man får mer sammanhållning och får prata om allt och inget med sina kollegor man ändå spenderar halva sitt liv med ?. Vad tycker ni? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats