Helgmys  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Helgmys 

Hej vänner. Och god kväll.

Jag har längtat efter att skriva och uppdatera här inne 😊. Vi har haft en fullspäckad helg med kalas hos min kompis son följt av middag hemma hos oss med familjen. David gjorde sina speciella hamburgare som alla bara dör för 😀. Han har på allt möjligt på dessa hamburgare. Bacon, smokey barbeque sås, cheddarsås med jalapenos i och cheddarost. Riktigt gott!

Jag gjorde efterrätten som bestog av panna cotta med vaniljsmak toppad med hallon och citrongräs. Jag använde mig av DETTA recept men tog bort sockret och hade lite sötströ istället.

Jag och min mamma begav oss idag en sväng till Mall of scandinavia och köpte lite kläder till Elliot. Oliver och Dylan har en beställning från H&M som kommer hem i veckan med ett gäng hoodies och några byxor. Ni ska veta att mina barn har de grövsta klädproblemen ever. Varje morgon är det knas med att välja kläder för att kläderna måste sitta peeerfekt! Dom vill inte ha på sig vad som helst heller. Oliver vill ha hårda och tighta kläder, helst i helsvart eller vitt medan Dylan vill ha mjuka och lite mer lösa, helst sport.

Jag ska visa er resten av kläderna Elliot fick, dels kan jag ta kort på dom men också tar jag kort vartefter han har på sig det. Detta set nedan hittade jag på Kappahl.

Elliot har kommit in i en period då han inte behöver lika mycket sömn på dagarna längre. Om han sover på dagen är det svårt att få honom i säng på kvällen och sover han inte alls är han alldeles för trött fram mot 18. Vet inte hur vi ska lösa det, någon som har ett förslag? På dessa bilder satt han och nickade av trötthet då han inte sovit idag. Till förskolan har vi sagt att han får sova max en timme men jag är inget fan av att väcka barn när dom sover. Jag vet ju själv hur sur jag blir om jag blir väckt men tyvärr funkar det ju inte längre eftersom nattsömnen blir rubbad. 
Min mamma följde med hem till oss en sväng idag och hälsade på barnen. Vi fick visst med oss lite fika hem och vet ni, att mandelbågar kan vara det godaste jag ätit någonsin i hela mitt liv! Dom är gjorda av mandelmassa. Så sjukt gott. Dom är både mjuka och krispiga på samma gång. Har ni inte testat så gör det! De brukar gå att köpa på fik och condotori, minns inte var det hette där jag köpte dessa men det var någonstans i Mall of Scandinavia 😁.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats