Helgmys  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Helgmys 

God kväll kära besökare! 

Man var ju ändå lite smårisig när man vaknade imorse. Kom hem kl 02 och drack lite resorb och gick och la mig, sov till kl 10.30 och klev upp med dunkadunka i huvudet. Jag drack inte alls mycket igår, MEN jag drack öl och det är fan inte bra. Jag får huvudvärk av öl. 

Vi bowlade först och jag gjorde tre strikes! Grymt ju ?. Sedan var vi på någon bar..  Typ bookeriet (?) hette det. Det var smockfullt med människor, vilket jag har lite svårt för nuförtiden. 

Tyvärr har jag inga bilder från kvällen. Utan bjuder istället på annat mys från helgen. 

Dylan klippte sig hos frisören (bilden ovan är dock innan han klippte sig) här i Ursvik, som ligger runt hörnan. Dom är riktigt duktiga. Och jag är sååå sugen på att själv gå dit och färga mitt hår. Jag märkte på dom att dom definitivt vet vad dom sysslar med. Jag frågade uppriktigt om han tror han skulle kunna få mitt hår i en grå ombre. Oja! Han har 30 år i branschen och specialist på medelhavshår som jag har. Såklart, han har jobbat som frisör i sitt hemland i flera år (osäker på vart han ursprungligen är ifrån) och är grym på min hårtyp. Gaah, jag vill gå dit, men det är ju pengarna. Skulle kosta runt 1200:- + 500 om jag vill köra med olaplex som är någon dunderkur när man bleker hår. Vi får se. 

Oliver har ridit på häst och är såå sugen på att börja rida. Jaa, bra där Oliver! Vi funderar på att låta honom testa det. Vem vet vart det bär av? Kanske blir dressyrproffs. Notera att han håller tyglarna i en hand. Hon som ledde hästen påpekade flera gånger att han är naturbegåvning ?. 

Elliots favvo nu är dessa klossar. Han övar på att stapla dom på varandra. När han inte lyckas kastar han klossarna åt helvete. Såå…  låt dig inte luras av hans otroligt gulliga leende, haha. Han kan bli arg vill jag lova. 

Nu är jag uppe på tok försent som vanligt. Imorgon kommer lite fler bilder från denna mysiga helg. Denna vecka ska vi äta bättre. Idag åt vi pizza och bara en massa skräp. Vi har bestämt att försöka äta mer vegetarisk fortsättningsvis. Så på tisdag blir det vego-tacos! 

Godnatt, hörs imorgon! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats