Helgplaner  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Helgplaner 

God kväll. 

I vanlig ordning skriver jag sent på dygnet. Jag har precis suttit och bollat tolkningar av lagar med mina gruppvänner från skolan. Vi har en uppgift att lösa till imorgon som handlar om en bedömning av giltigheten av ett köp hos underårig. Vi ska liksom utgå ifrån lagarna och fy fasen vad svårt det är! Det finns ju paragrafer som överlappar varandra känns det som hela tiden vilket gör det svårt att bedöma ärendet. 

Imorgon ska jag upp till skolan i tid, ska möta upp tjejerna och gå igenom allt innan seminariet. Jag hann skriva några rader idag när jag var med Dylan på träningen. Föräldrar får inte vara med inne på träningen vilket passar perfekt för mig eftersom jag då kan sitta i kaféet och plugga medan. 

När vi kom till träningen väntade detta lilla bord på mig. Alla platser var upptagna, förutom denna. Perfekt tänkte jag och slog mig ner. Med en briemacka och en stark och aromatisk kaffe som fick hjärnan att riktigt knastra till av stimulerande recepterorer. Ah, vad gott. 

Prova lägg tunna äppelskivor på mackan säger jag bara, Shit vad gott! Vilken kombo, det älskade i munnen. 

Nu är det snart helg igen. Jag har bestämt att lägga sååå mycket fokus på barnen. Vi har inte hittat på något på evigheter. Vi ska hitta på något, hela familjen tillsammans. Jag kan seriöst inte minnas när bara vi gjorde något senast. 

Jag la i toningen jag pratade om förut (?) i håret, wella 8/81. Det blev sååå fint! Det ända är att mitten på håret, som jag precis blekte upp är fortfarande lite åt det orange hållet. Medan topparna är näst intill helt gråa. Jag måste bleka minst en gång till för att det ska få samma effekt som det längst ner. Men nu måste håret få vila och återhämta sig av all jäkla blekning. 

På fredag ska jag göra fransar!!! Som jag har längtat. Det ska bli så snyggt och så skönt att bara ha dom där hela tiden. Tjejen jag gör hos är en kompis som gör fransar i toppklass! Ni ska få se på fredag när det är klart. 

Och nu är det dags för sömn. Sov gott kära ni! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats