jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Heminredning inspiration

Hej vänner,

Hoppas allt är toppen med er!? Jag har pluggat mest hela dagen idag, på fredag är det tenta!

Jag vet inte om jag blivit sjuk eller blivit pollenallergisk. Jag känner mig inte förkyld men har världens snuva och typ lite klåda i halsen. Känner mig typ slemmig i halsen, är det vanligt vid allergi?

Hur som helst, nedan kommer lite inspiration på sånt jag vill köpa men också lite jag redan beställt 😊. Gardinerna, kuddarna och eukalyptus kvisten har jag köpt. Det andra vill jag ha men kan inte bestämma vilka krukor jag ska välja. Kvisten och vasen längst ner är från Ilva.se och resten från H&M home. H&M har så sjukt fina grejer nu så att man blir knäpp. Kolla bara den randiga vasen 😍

Ska köpa på mig ett gäng doftljus som jag kan ha lite överallt i lägenheten. Älskar doftljus. Ska ha ett stort vid badkaret tänkte jag så det blir lite spa-känsla där inne 😊

Alltså checka in denna lervas från Ilva.se. 😍. Erkänn, hur sugen blir du inte på att klicka hem denna. Haha, det kliar i fingrarna nu.

Nu har vi fått bort så mycket skit och möbler här hemma så att det på riktigt ekar i vardagsrummet. DEN känslan ❤️ då vet man att man rensat på riktigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats