Ikea besök  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Ikea besök 

Godmorgon! 

Idag är jag taggad inför dagens planer. Först ska jag och Dylan åka iväg till hans kompis och hälsa på som legat på sjukhus. Han drabbades av ett hjärtstopp för några månader sedan och låg på sjukhus ett bra tag. Idag ska Dylan hälsa på honom och jag är så glad för kompisens skull, att han är hemma igen och på bättringsvägen så som jag förstod det. 

Sedan ska jag och barnen som sagt sy ihop julkalender som jag längtat efter. 

Ikealunch när den är som bäst ?. Jag och Livia satt och garvade och sprang runt på Ikea som två idioter, lika bortkomna båda två. Hon får panik när saker går för sakta och jag när det går för snabbt, haha. 

Riktigt god mat! Vegobullar med bönsallad och tzatziki. Såna här vegoullar skulle jag kunna äta varje dag. 

Till efterrätt en sjukt sliskig och söt julkaffe som bestog av kaffelatte med chailatte. Vi tog ju en sväng förbi Rusta också och jag kände mig lite som ett pucko på Ullared! Det blev alldeles för mycket spacade intryck för oss båda. Två äldre människor som cirkulerade runt i butiken och stank kol, det vill säga inrökt. Och massa blinkande julbelysning ihop med fullsmockat med människor. 

Nä, det där med folkmassa är inte riktigt min grej alltså. Problemet är att jag är så jäkla jobbig att handla med, jag blir aldrig klar! Jag ska först känna och klämma på allt i 15 min, sen ska jag vela mellan 2-3 olika saker i typ 20 minuter innan jag bestämmer mig. Ganska jobbigt för andra tror jag, haha. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats