Illustrerad vetenskap  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Illustrerad vetenskap 

God kväll kära vänner. 

Ska försöka somna inom 20 minuter så jag åtminstone får sova 6 timmar. Jag måste gå och lägga mig tidigare! Det här är ohållbart! Hoppas er dag har varit bra? Själv har jag jobbat i vanlig ordning och sedan pysslat med de vanliga rutinerna, matlagning, natta barn och pluggat.

Jag och Oliver satt och pratade i 40 minuter innan han somnade. Vi pratade om hur jorden kom till, hur första människan kom till, hur våran galax är och vilka planeter som finns. Han är väldigt intresserad av såna saker. Han undrade varför man skickade upp en hund i rymden och inte en människa. Ja, hur svarar man på det? “Jo lilla gubben, det är för att hundar är inte lika mycket värda som människor, så då gör det inget om den dör” eller vadå? Nää…  Jag slingrade mig ur den frågan för jag hade inget vettigt svar. Någon annan som har det? Så kan jag vidarebefordra det till honom, Haha. 

Såhär ser det ut 6 mornar av 7 hemma hos oss. Ni kan ju själva räkna ut vart jag och David får plats. I denna 160-säng.

Jag har apropå detta köpt 3 nummer av “illustrerad vetenskap”. Vi snackade om den tidningen på jobbet idag och kom att tänka på Olivers intresse. Och även Dylans, han får ju då mycket fler möjligheter att läsa mer intressant text som också är lite kortare. Plus att jag själv tycker det är kul. Det är alltså en tidning som heter så, för er som missat det ?. 

Jag förberedde kalopsen vi åt idag, redan igår. Köttet var alldeles mört och gott. Jag bara slängde ihop högrev, morot, lök, vatten och buljong samt lite salt, peppar och kryddpeppar och lät det först fräsas i smör och sedan koka i några timmar. Slutligen redde jag med mjöl. Mums! 

Ännu en bild på naglarna. Rätt nöjd faktiskt. Tog denna bild på jobbet idag.

Sov gott så hörs vi imorgon!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats