Imorgon är det nya tag! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Imorgon är det nya tag!

God kväll kära vänner,

Har precis tagit en FET dusch! Imorgon börjar jag jobba. Blandade känslor där. Jag tycker att det är kul att “komma ut i verkligheten” igen samtidigt känner jag att jag bara vill vara hemma och njuta av Elliot som fortfarande är bebis ett litet tag till. 

När går gränsen för bebis tycker ni? Jag har någon konstig gräns vid 1,5 – 1,8 år. Sen tycker jag att dom klassas som småbarn. När dom är 2 år fyllda är dom småbarn upp till typ 6 år, som därefter följs av bara “barn”. Sedan blir dom tonåringar vid typ 12 tycker jag. Och vid 18, ung vuxen. Slutligen 20 år som enligt mig klassas som vuxen. Hur ser ni på det där?

Jag tycker Elliot blivit så stor fort. Och för att inte tala om Oliver, under denna sommar förvandlades han till ett riktigt “barn”. Han ser ju så otroligt stor ut nu!

Nu har jag kommit in i en riktig smoothie-mani igen. Känns skönt, känner att jag behöver vitaminerna. Jag är så slö i hjärnan och känner att jag måste ta till hårdhandskarna för att vakna till liv och till verkligheten. 

Har börjat ha i chiafrön i mina Smoothies. Det ska tydligen innehålla massa nyttigheter såsom protein, omega -3 och mycket annat. Minns inte riktigt.

Nu ska jag sätta mig och läsa några sidor i kurslitteraturen till på torsdag. 

God kväll! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats