Inredningssugen  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Inredningssugen 

Hej fina ni. 

Jag har inte hunnit uppdatera här inne något, ledsen för det. Jag har haft alldeles för mycket att göra. Det blir ju så ibland. Jobbdagarna är som militärläger där man får stå givakt inför varenda minut. Det har varit sååå otroligt mycket på jobbet idag också. Telefonen har ringt hela hela dagen. Jag har fått utskällning efter utskällning av arga kunder. 

Igår hade vi julfeeling och satte på Elliot julskjortan ?. Davids syster hade födelsedagsfika då hon fyller år idag. 

Vi letade fram Olivers gamla ambulans från källaren häromdagen. Han är något skeptisk till det oväsen den ger ifrån sig, haha. Jag tror inte ni anar hur myyyycket bilar och traktorer vi har sparat från Oliver. Han var ju ett traktorfreak när han var mindre. Hans favvo-program var “stora maskiner”. Kan varmt tipsa om det programmet för er som missat det och har barn som älskar maskiner, grävskopor och sådant. 

Nu har jag bestämt att vi ska göra om i Olivers rum och köpa våningssäng, en från Ikea som heter “kura” tror jag. Blev tipsad av min kompis. Sedan ska jag byta ut färgerna i hans rum från blått till typ grått / mullvad eller beige. 

Hittat lite som jag är sugen på. Han har ju en stor kallax hylla i sitt rum jag tänkte man kan ha dom söta lådorna i. Hittade dessa fina på jollyroom

Tänkte dock börja med att köpa våningssängen och sälja Elliots spjälsäng, han kan inte sova i den längre för han vaknar hela tiden av att han slår i huvudet. Han har växt ur den. Och om han ändå sover mestadels i våran säng kan han lika gärna somna i våningssängen, på undervåningen förstås. Nu är jag inredningssugen ?. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Livia

    Tror Kura-sängen kommer göra rummet sååå fint! Man kan verkligen göra den personlig och så som man vill ha den! Älska inredningssug 😀
    Det är så kul att fixa om i barnrummen!

  2. Annelie

    Så söta dom är ?

    Hur stort bor ni? Vi har 2 barn som delar rum. Vi har också våningssäng och dom verkligen älskar att dela rum.

Annons
stats