Jobba, plugga och brakmiddag  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Jobba, plugga och brakmiddag 

Godmorgon gott folk. 

Hoppas allt är toppen med er!? Denna helg kommer jag vara busy busy woman. Vi har fått tentan och jag ska försöka skriva så mycket jag bara kan och orkar under helgen. För sedan jobbar jag halva måndag (för att sedan gå på ett seminarium) tisdag, tagit ledigt onsdag. Jag hoppas att någon högre makt ger mig kraften och orken att klara detta. Jag vet ju hur slut jag är när jag kommer hem från jobbet, varav jag måste försöka få så mycket som möjligt gjort under helgen. Men jag ska försöka kika in här så mycket som jag bara kan ?. 

Igår åt jag bara en smoothie/yoghurt till lunch, eftersom jag jobbade till lunch, sedan iväg till skolan för att avsluta dagen med världens brakmiddag på Basilica i Mos. Hann liksom inte äta något där emellan. 

Middag åt jag med min bästa Livia. Vi var också på en vinprovning på kvällen (bilder kommer senare idag) som Eric Olsson, mäklarfirma, anordnat. Det var en riktigt mysig kväll. 

Jag åt entrecote med klyftpotatis och bea. Shit va gott och välbehövligt detta var! 

Bilder från vinprovningen kommer som sagt senare. Inför helgen står följande på schemat:

– Tentaskrivning idag. Minst 3 timmar. 

– Lördag, dop/kalas av en kompis dotter som också fyllde 1 14e oktober. 

– Söndag, fortsatt pluggande av tentan, för att sedan ev få besök av min mormor. 

– Ska försöka klämma in städning och tvättning mellan varven också. 

Hörs senare! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats