jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Julafton 2016

Hej alla fina! 

Hoppas ni haft en superfin jul! Vi hade det toppen igår, vi firade hemma hos oss. Vi började med att öppna paket kl 7 på morgonen, bara vi. Sedan åkte vi iväg till Davids mormor kl 9 och åt julfrukost. Runt 11 åkte vi hem och började med att ta fram all mat. 

Oliver superglad över sitt lasersvärd. 

Och Dylan är så nöjd med sina hörlurar. Barnen fick massa roliga saker. De fick utklädnadsdräkt, massa lego, kläder, tvspel och massa annat. Som jag nämnt tidigare – alldeles för mycket julklappar. 

På julbordet hade vi lax, broccoligratäng, potatisgratäng, Janssons frestelse, ägg, skagenröra, västerbottenpaj, skinka, köttbullar, prinskorvar, sill och en så otroligt god julsallad. 

Min mamma hade gjort denna skagenröra, så otroligt god men lite rinnig. Med kräftstjärtar. Mums! 

Min mamma gjorde riktigt spännande juldrinkar, av glögg med apelsinskal i, toppad med mousserande. Glöggen skulle hettas upp med apelsinskal först, sedan skulle det kylas ner igen och hällas upp i glas och toppas med bubbel. Dekoration och smaksättare är stjärnanis. 

Vi körde ju också paketrace vilket, efter barnens julklappar, är julens höjdpunkt enligt oss vuxna ?! Sååå jädrans kul! Det är alltid jag och Davids syster som bråkar om samma saker haha. 

Det värsta var att Oliver fick feber den 23.e. Han var såå febrig även hela dagen igår, vilket var så tråkigt för honom stackarn. Han satt i morgonrock hela dagen och orkade inte så mycket, så typiskt. Han får ju febertoppar då och då, vilket vi fortfarande inte vet varför. Vi tror att det är periodisk feber men inte fått det “på papper” ännu. 

Förövrigt hade vi en toppendag! Jag önskar er en fortsatt god jul! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats