jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Julafton nr 2.

Hej fina ni. 
Hoppas ni haft en toppen dag idag. Vi har idag varit hos Davids pappa och haft en liten julafton nr 2. Blev i vanlig ordning bjudna på otroligt god mat. Lammstek, pulled pork, grönkålsallad och potatisgratäng. Sara, Davids pappas fru, lagar så otroligt god mat! Hon hade även dukat upp så fint på bordet. 

Kolla så fint hon har gjort! 

Älskar deras stil hemma verkligen. Blir så otroligt inspirerad varje gång man kommer dit. Så mycket fina inredningsdetaljer och massa ljus överallt. 

Först blev vi bjudna på glögg och en supergod förrätt som jag tror innehöll lax, pepparrot och äpple. Inte helt säker, men tror det var dom smakerna jag kände. Mycket gott! 

Vi utbytte lite julklappar och snackade en massa och hade jättemysigt. Tyvärr har ju jag svårt att slappna av i vanlig ordning när barnen röjer runt för mycket. Måste verkligen jobba på det, jag kan inte vara avslappnad och det är riktigt jobbigt. Man njuter liksom aldrig av tillvaron, även om man har alla förutsättningar. 

Elliot fick en jättegullig pipmugg med hans bokstav på från dom. Den tyckte Elliot var toppen att dricka ur! Davids lillebror har fått upp ögonen för Spiderman, så vi köpte en spiderdräkt till honom. Trots att vi vuxna inte skulle köpa varandra fick vi en sån där tavla som lyser, med bokstäver på. Kan visa er sen. Då fick jag klart dåligt samvete för att vi inte köpt något tillbaka ?. Måste bli bättre på att köpa presenter, jag suger på det. Jag känner alltid prestationsångest och då blir det pannkaka av allt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats