Julen närmar sig  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Julen närmar sig 

God förmiddag! 

Nu börjar julen närma sig med stormsteg. Vi har tagit hem julgranen vi lånat av Davids mamma men inte kunnat pynta den då det saknas ljusslingor. Ska försöka hinna iväg ikväll och handla det. 

Jag har alltid älskat julen. Dock så droppar det av folk varje jul. Min mormor och hennes man kommer inte vara med i år. Det känns så trist. Det är ju dom jag har mina familjeminnen med, som byggt upp min jul, mina traditioner och längtan efter den. Nu känns det inte längre lika familjärt. Jag älskar Davids familj, det är inte det. Men jag vill ju ha med min familj också! Jag och David har bestämt att försöka fira jul en dag. Det vill säga att fira jul på den dagen man faktiskt ska göra det – den 24.e december. Inte fara omkring både den 23.e, 24.e, 25.e och kanske…  den 26.e. Vi orkar inte det och jag vill bevara julen så traditionell som möjligt. Vill att barnen ska längta till den 24.e. 

Ah, vi får se hur det blir. Det blir väl vad man gör det till. 

Igår tände vi andra ljuset. Två ljus kvar och sedan är det juul! Vill bara va med familjen, mina barn och njuta av julen tillsammans. Njuta av att vi får vara tillsammans! 

Det är ju inte alla som får det och det är viktigt att mina barn också kommer se julen som en dag att få vara med sina nära och kära. Att det inte bara handlar om julklappar. En dag hoppas jag att det förstår det och kommer ta vara på det. 

Hur firar ni jul? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats