jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Julnaglar 

God kväll kompisar! 
Rastlösheten börjar krypa sig närmre nu när jag varit hemma i flera dagar. Man blir ju helt crazy av att vara hemma för mycket. Hemskt för de som är sjukskrivna jättelänge, måste vara jättefrustrerande att bara gå och hemma och inte göra någonting! 

Jag och Livia gjorde naglar igår, känns så otroligt skönt att ha dom tillbaka. Känner mig verkligen inte bekväm i korta små stumpar. 

Passade på att göra dom lite juliga, nu när det ändå är jul menar jag ?. 

Vad har ni haft för er? Jag var idag och handlade till julafton. Vi sa att vi skulle ha lite mat men ändå blev det mycket. Prinskorv, köttbullar, surkål, potatisgratäng, kalvsylta, lax, sill och skinka mm. Jag älskar ju julmat! Det bästa som finns när man får småplocka lite från middagsbordet. 

Vi blir inte så jättemånga i år. Det är flera som hoppat av, bland annat min mormor och hennes gubbe och Davids mormor och morfar. Jättetråkigt, men det är bara att acceptera det och gå vidare. Jag tycker ändå dock att det viktigaste är att barnen får en fin upplevelse som tidigare nämnt. Det förutsätter ju då att alla är med, men men. 

Nästa torsdag ska jag och Livia ut och göra stan. Det ska bli sååå kul! Har inte orkat gå ut trots att vi bestämt det väldigt länge, men nu har jag mentalt förberett mig ?. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats