Kaos på högskoleprovet  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Kaos på högskoleprovet 

Hej hopp allihopa ! 

Herrejesus säger jag bara. Igår var minst sagt en spännande dag. Det börjar med att jag missar bussen kl 07.12 till universitetet. Den gick några minuter tidigare och jag var ju såklart ute i god tid så jag kunde ta nästa buss. Jag kom lagom i tid och hittade salen direkt. Så det var lungt. 

Problemet som egentligen uppstod var när jag skulle sätta mig i och skriva då jag inser att jag kanske inte kommer få skriva provet. Till saken hör att när jag anmälde mig hette jag fortfarande Lundberg. Jag hade mailat till dom och frågat om det gjorde något varav dom sa att så länge jag kan visa upp samma namn som jag anmälde mig med ska allt va lugnt. Bra, tänkte jag. Jag har ju mitt gamla körkort. 

När jag väl sitter där och ska skriva under inser jag att det blir ju jättefel om jag skriver under med mitt gamla namn. Herregud. Jag sa det till provledaren och hon blev jättestressad och sprang iväg och höll på. Så första delen satt jag bara och oroade mig och hade tankarna någon helt annanstans. 

Allt gick bra tillslut ändå. Så länge jag kunde styrka att jag va jag med ett giltigt legg Haha. 

Efter provet rusade jag hem och lagade mat då två av mina vänner skulle komma. Jag glömde ju ta kort på maten ordentligt så tog bara när jag nästan hade ätit upp. 

Jag gjorde cleesekake i glas till efterrätt, tyckte jag var jättegott! 

Det var väldigt trevligt och träffa tjejerna. Vi ses alldeles för sällan. 

Man får försöka få arslet ur vagnen lite oftare så man kan ses lite mer. Jag har väldigt mycket vänner som jag aldrig träffar. Så tråkigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats