Kaosvecka  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Kaosvecka 

Hej kära ni, 

Vilken kaosvecka jag har här borta ?. Det är kaos på jobbet, ingen personal och hemma har vi (läs David) lyckats missa helt att Elliot inte har någonstans att vara om dagarna. David har börjat jobba och Elliots dagis börjar inte fören på torsdag. Så Davids mormor har fått ta hand om honom nu. Och Oliver lyckades pricka in sin första skoldag efter lovet med sjukdom. Jättehög feber har han och ont i huvudet. Så, nu fick Davids mormor en till unge på köpet att ta hand om – vad hade vi gjort utan henne?

OH, hade missat att hämta den förbannade jäkla Ica – kassen igår. Förstå mig rätt, Icas kasse är toppen, men jag orkar inte ha nån kasse just nu. Vill bara bestämma själv vad jag ska äta. Dock var dagens rätt jättegod, kyckling med salsicca och ris. 

Även Oliver, champinjoner och persilja innehöll dagens rätt. 

Nu nääärmar sig tentan hörni! Jag börjar bli så nervös. Kommer jag hitta rätt i lagarna? Kommer jag tolka lagarna rätt och kommer jag ens att klara tentan? Jag har ikväll suttit och pluggat med tända ljus under mina mysiga filtar. Det är svårt att plugga till en salstenta eftersom man inte vet vad som kommer på den. Däremot känns det jäkligt skönt att när man lämnar salen på torsdag är tentan klar. Jag tror nog att jag på så sätt föredrar salstenta ändå – men det ska jag låta vara osagt tills jag vet om den blir godkänd ?. 

Hoppas ni har en toppenkväll där hemma, vi hörs av mer imorgon. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats