Kära barn | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Kära barn

Det bästa med att ha barn.

♡ Kärleken. Kärleken till ett barn går ju verkligen inte att beskriva. Känslan av att vara det viktigaste i någons liv och veta att denna lilla person behöver mig, allt med mig.

♡ Att aldrig behöva vara ensam. Ens barn vill ju alltid vara med en, när de är små. Att plocka fram lego eller den där filmen och se hur ens barn kommer till en och ställer frågor, hakar på och bara umgås. Det är ju det bästa dom vet, att vara nära sina föräldrar.

♡ Att forma en annan människa från start. Lära barnet saker som sedan speglar sig i allt dom gör och se vilka fina människor man skapat  (förhoppningsvis).

♡ Någon man kan ge tröst när denne är ledsen och se hur glad du kan göra en annan person, med så små medel.

♡ Se lyckan i någon annans ögon som man älskar så djupt. Att kunna göra någon annan människa så otroligt lycklig som du kan göra dina barn.

♡ Att alltid ha något att göra, när du lägger dig på kvällen känner du verkligen att du lever.

Det som är mindre kul eller jobbigt med barn

☆ Att inte få sova på nätterna. Små barn som vaknar och man känner huvudvärken ta kål på en dagen efter. Den är inte skön.

☆ Att känna konstant ångest, ångest av att misslyckas som förälder. Ångest och skuldkänslor så fort man blivit arg eller liknande.

☆ Stress och oro. Över att något inte funkar på förskola, skola, med läxor eller kompisar.

☆ Tjat och gnäll. Konstant. Gnäll gnäll gnäll och tjat tjat tjat om allt och inget! Man kan bli helt slutkörd ibland att man inte vet om man ens vågar ta ett bad utan att somna i badet.

Ja listan kan göras lång i båda leden. Tur att allt det bra tar över det dåliga, annars skulle säkerligen alla bara skaffa ett barn 😄.

image

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats