Kärleken övervinner allt trots allt. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Kärleken övervinner allt trots allt.

Glömde berätta att när jag kom hem i lördags hade fina fina älskling köpt ett gäng vinflaskor till mig. Hur fin är han inte som bara spontant tänker på mina behov? 😄😄. 

Välkommen hem älskling hade han skrivit, plutte. Jag ska vara ärlig. Sen den dagen i Thailand som jag skrev om när han var iväg och shoppade (för er som missat det hittar ni det inlägget HÄR) och jag blev så orolig, har jag verkligen känt hur mycket han betyder för mig. Det händer ju liksom ibland att man glömmer bort att känna efter i allt stoj och stök som är under all vardagsstress. Men då fick jag verkligen känna på hur jäkla viktig han är för mig. Även om jag alltid vetat det så fick jag känna ångesten över om han hade typ skulle försvinna. Helt ätligt, jag spenderade många minuter på att fundera över om han typ hade dött, krockat med i en tuktuk eller blivit mördad. Kanske låter löjligt, men jag har dödsångest och är en ängslig själ, och detta var så nära den känslan jag kan komma hittills. 

Sen den dagen fick jag mig ett litet uppvaknande och börjat fundera på hur jag är och uppträder mot honom. Jag är ju liksom en rätt dominant brud och vill gärna ha saker på mitt sätt 😄 (någon som känner igen sig?). Men nu har jag bestämt mig för att bli mer kärleksfull. David säger alltid att jag inte är det så jag ska försöka bättra mig. 

Vill också dela med mig av ett kort på barnens faster och hennes pojkvän från sista dagen på Ljusterö. Dom älskar sin faster och hennes pojkvän Jocke.

Vill till Ljusterö igen! Så mysigt att vara med familjen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats