Klippning och färgning  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Klippning och färgning 

God kväll / natt kära ni. 

Har precis klippt mig själv och färgat håret. Fasen vilken tid det tar att hålla på med det där jäkla håret. Började kl  8 och blev klar vid 22.30 (inräknat med dusch, föna och platta/locka.)  

Vad har ni haft för er? Jobbat eller pluggat? Eller vad gör ni om dagarna? 

Jag klippte av en rejäl bit och la i en mörk i botten och kletade på lite blekning i längderna för att fräscha till det. Om någon vecka ska jag lägga i en helt grå färg tänkte jag för att dämpa ner de guldiga tonerna. 

Mina röda pigment bara flödar här eftersom min mamma är rödtott ?. 

Idag tränade jag på lunchen. Check that muscles på armarna. Det börjar träda fram mer och mer. Jag gillar muskler. Vill verkligen ha framträdande muskler. Vad tycker ni om muskler?  Mycket eller lite? 

Trots min nya mobil med den nya kameran har jag ännu inte lyckats få till bra bilder i inomhusljus. Har inte förstått mig på funktionerna ännu, men hoppas på att lära mig snart ?. 

Nu ska jag hinna med och sova lite också. Godnatt 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats