Kvällsambitioner  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Kvällsambitioner 

God kväll! 

Hoppas allt är toppen med er!? Ikväll har vi hunnit med att slänga skräp på tippen, kleta glasyr på pepparkakor och pluggat. 19.56 var jag på tippen (dom stänger 20) och dumpade av Olivers gamla och trasiga säng. Resten fick jag ställa åt sidan eftersom jag var så sen. Stackars tippen-gubbarna. Här kommer jag och inte respekterar deras öppettider liksom. Inte likt mig, men vad gör man när man är desperat och försökt lägga barn i över en timme? 

Såhär fint har barnen kämpat med kakorna ?. 

Jag hade en ambition om att gå upp imorse och fixa håret, men nä… Det slutade med att jag fick sätta upp det i en halvknut och traska iväg som Ronja Rövardotter från nattens halvblöta fläta. 

Men det blev rätt okej ändå va? Har ni också såna där ambitioner kvällen innan? Som ni på morgonen inser var alldeles för höga mål liksom? Fixa håret när du snoozat i 40 minuter. Känns som en sådär bra plan. Jag har samma mål imorgon bitti, och klockan är nu…. 00.55. Vi lär se när jag vaknar. 

Imorgon har vi avskedsfest på jobbet för en kollega som slutar. Han har jobbat i måååånga år. Egentligen har jag inte tid för festligheter, men man vill ju ställa upp för laget liksom. 

Måste bara säga att den här halsduken är awsome på vintern. Den värmer så sjuuukt mycket, köpt på indiska. 

God natt ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats