Längtar...  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Längtar… 

God kväll friends. 

Hoppas att allt är bra med er? Själv har jag har mått jättedåligt ända sen jag kom hem från jobbet idag. Huvudvärk, hosta och allmänt risig. Nu måste vintern och alla sjukdomar ta slut! 

5 saker som gör att jag längtar till extra mycket till våren:

1. Att slippa vinterkläder, vill ta på mig mina sneakers och en kofta och bara kliva ut ur dörren utan att tänka på att man ska hinna klä på sig alla ytterkläder. Framförallt när det kommer till barnen. 

2. Att sitta på uteplatsen och dricka en kaffe i den allra första vårsolen, känna hur vindarna är svala med doft av allt som blommar. Vet att det för många är jobbigt med allergier och så, men jag har ju tur att slippa det. 

3. Att känna sig piggare! Få i sig lite naturligt D-vitamin och känna hur man kan kliva upp på morgonen och faktiskt känna sig mer energifylld! 

En gammal bild från i somras 

4. Att se hur gårdarna fylls av liv utav barnlek och spring i benen. Även om jag inte uppskattar att det är ett jävla spring in och ut på vår uteplats så njuter jag av lekande barn. 

5. Sena kvällar med nära och kära på uteplatsen med ett glas vin och grillning ?. Jag har redan skapat så många fina minnen på denna gård som vi bor på. När jag tänker på sommar så tänker jag på mycket på känslan av vårat lilla samhälle här hos oss. Mysigt. 

Längtar så otroligt mycket! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats