Ledsen för dålig update  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Ledsen för dålig update 

Hej kompisar. 

Ledsen för så dålig update. Som vanligt är det bara mitt stressiga liv som kommer ivägen 😀. Jag gjorde högskoleprovet i lördags och det gick ju såklart åt helvete. Nä, nu är det tamej tusan sista gången jag gav mig på den där skiten. Så jäkla sur blir jag att det går så dåligt. Första mattedelen skulle jag leka smart och försöka lösa uppgifterna, men istället hann jag inte med halva provet. Engelska delen fattar jag inte i vanlig ordning och svenska texterna var också svåra – fan! 

Förövrigt har jag klippt alla männen i det här huset idag. Förutom Elliot, han ska minsann ha sin lilla tofs som förhoppningsvis växer ut ännu mer inom kort. 

Elliot är sjuk. Han har haft feber två dagar i rad nu och jättesnorig. Men min mamma och min mormor vågade sig ändå förbi idag och hälsa på en sväng. Dom åt massa munkar, inte jag! Jag hade min svullodag i lördags. Åt massa godis och pasta mellan passen på provet så jag har bara ätit Sallad idag 😊. 

Jag ska försöka ta bilder på barnen plus Davids hår imorgon när det är ljust ute. Jag har ju alltid klippt dom själv, spara in på frisörkostnader. 

Dom vill ju alltid ha kvar längden uppe på huvudet men rakat på sidorna. Här är en bild på Oliver. 

Och Elliot i sina nya kläder. 

Det är ett sånt sött litet ankare på byxan som är från H&M. En jättegullig liten detalj tycker jag. 

Själv har jag fått ont i mina luftrör. Jag får INTE bli sjuk nu! Jag har inte tid att bli sjuk, har en del inplanerat denna vecka som jag inte får missa. Det var en tjej bakom på mig på högskoleprovet som satt och hostade, slemmade och hade sig. Plus att Elliot spridit sin smitta också. Något av detta kommer jag ju inte undan känner jag. 

Hur har ni haft det? Hoppas ni inte är alltför besvikna på mig för så lite blogginlägg på senaste. Kan ni inte ge mig lite tips på vad ni vill att jag ska skriva om då? Det är så tyst från er trots att ni ändå är ett gäng som läser 😊. Jag är lite inspirationslös för tillfället, hjälp mig bli bättre! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats