Ledsen för extremt dålig update!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Ledsen för extremt dålig update! 

Hej fina ni! 

Hoppas att allt är toppen med er! Jag är så så ledsen återigen för dålig update. Jag har haft så otroligt mycket på senaste. 

Jag håller på att tentapluggar inför min salstenta jag har i juridik på torsdag. Det är så intressant men ändå rätt svårt. Det är svårt att veta hur man ska plugga till den. Detta blir min andra tenta men första salstenta. 

Jag har tränat rätt mycket senaste veckorna och inser hur bra man mår utav det. Jag väger nu 58 kg, äntligen tillbaka på ursprungsfolkens, yeei! 

Nu försöker jag fokusera på att bygga kroppen stark, strama åt min förstörda mage så mycket som möjligt. Jag har insett att jag mår bäst när kroppen är slimmad och muskulös. Kommer försöka bygga så mycket muskler jag kan utifrån de verktyg jag, så får vi se vart vi hamnar. 

Jag har insett att satsa på för höga mål med träning gör bara att man inte orkar. För mig fungerar det bäst att bara ha som mål att träna för hälsans skull så mycket man hinner och orkar. Allt utöver är ett plus. Jag funderar bäst som människa när jag får leva i nuet. För höga mål och prestationer ger mig bara ångest. 

Igår gjorde jag naglarna. Så underbar känsla att ha nya fräscha naglar. Jag varierar hela tiden med starka färger för att sedan göra dom neutrala. Brukar bli varannan gång ?

Mina senaste veckor har varit sjukt ostrukturerade. Eftersom jag börjar jobba halvtid äter jag inte längre lunch på jobbet utan får äta lite här och där – inte bra. Vissa dagar har jag inte ätit något fören middag och andra dagar har jag ätit lussebullar till lunch. Inget jag direkt förespråkar, men är riktigt “Leyla i ett nötskal”  haha. 

Hoppas allt är toppen med er?! Och att ni fått ett riktigt bra början på detta år. 

Förövrigt ska jag och min kompis käka middag ihop med barnen ikväll, ska bli riktigt mysigt. Behöver verkligen slappna av en aning. Jag yr omkring överallt som en vimsig höna. 

Vi hörs senare. Ska uppdatera mer senare. Puss och kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats