Lite gott och blandat  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lite gott och blandat 

God kväll kära ni! 

Vilken vårkänsla jag fick idag när solen lös över Sollentuna när jag var på väg till/från jobbet. Jag vet att det bara är februari men rätt vad det är hörni så är det vår ska ni se. 

Jag har sån sjuk sjuk träningsvärk i varenda muskel i kroppen. Jag hade inte tränat på över en vecka tills igår då jag fick en snilleblixt att bege mig till gymmet på jobbet. Jag drog på tunga vikter som om inget har hänt. Herre! Det fick jag sota för idag kan jag säga! Jag har bokstavligen talat varken kunnat gå eller sitta. 

Två av tre älsklingar och en trött mamma ?.  

Imorgon ska Oliver äntligen få gå till skolan efter flera dagars diarré. Jag håller tummar och tår för att alla håller sig friska nu ett bra tag framöver. Det tär verkligen på en att ha sjuka barn om vartannat hemma. 

Helgens Bananasplit, har inte hunnit lägga upp så mycket bilder. Så jag lägger upp dom nu istället. 
Nu har jag en hel del inplanerat veckorna framöver. Både jag och Dylan ska till tandläkaren och laga hål nästa vecka. Veckan därpå ska jag på utvecklingssamtal med Dylan på skolan. Veckan därefter ska jag till BVC med Elliot och sedan har jag lite kul på agendan också. Bland annat dricka vin med Livia som fyller år nästa vecka och lite aw med jobbet. 

Nu har jag fått tentan som ska vara inlämnad 17.e mars, som består av 5 frågor. Jag satte mig och tittade på dom idag och började skriva. Inser direkt hur jobbigt jag tycker det är med hemtenta. Jag vet inte vart jag ska börja, vad av all saftiga info ska jag ta med? Jag blir lätt förvirrad. Tacka fan för salstenta, där skriver man vad man kan inom en tidsram, sedan går man hem. Klappat och klart.

Glömde visa er mina senaste rosa naglar! Gjorde dom för någon vecka sedan, nu har jag tröttnat och vill göra om dom. 

Hoppas allt är toppen med er annars? Jag ligger just i skrivande stund i sängen och ska sova. Hoppas vi på en lika fin dag imorgon. Natti Natti! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats