Lite nytt från H&M | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lite nytt från H&M

Elliot i hans nya kläder från H&M. Nu har han storlek 92. Älskar när tröjorna är lite långa och luftiga. Av någon anledning har Jag inte föredragit bodys. Bara när han var nykläckt. Nu tycker jag att leggings och en längre tröja är det absolut bästa. 

I skorna köpte jag strl 18/19 o h dom var perfekta! Nu var dom här söta skorna på rea, så jag slog till direkt. 

Nu inväntar jag kläderna från wish 😄.  Får vi se om dom håller måttet. Det ser bra ut på bild och då kunder som köpt skickat in bilder. Det är ju det här med storlekarna som är lite oklart. Vi får se! Visar bild så fort det kommer. Jag köpte lite kläder till mig själv därifrån  (bild på ena tröjan kommer senare idag), dom passade finfint då jag beställde 2 storlekar större än normalt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats