Lite om pojkarnas status  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lite om pojkarnas status 

Hej mitt i natten. 

Har precis läst ut ena kurslitteraturboken. Nu är det bara ett kap kvar till imorgon i en annan bok. 

Imorgon ska jag och David åka ner till Toyota för att se vad dom har för leasing-avtal. Över telefon idag fick jag ett pris på en Auris för 3300:- i månaden då allt ingår såsom – service – vinterhjul – försäkring och ja, allt. Pratade även med SEAT som kan erbjuda deras motsvarighet för ca 2500:-. Rent spontant tänker man ju då att man väljer en SEAT, men, toyotan är en hybrid och drar märkbart mindre bensin. Såå.. frågan är vad man väljer (?) 

Idag hann jag inte mer än hem och vända innan jag skulle iväg till parkouren med Dylan. Jag har köpt lite nytt “måste ha”  saker till Dylan och Oliver. Bland annat en jacka till Dylan och vantar, mössor, halsdukar och kallingar. 

Dylan jätteglad över sin jacka. Han har velat ha en sån där tunn dunjacka till hösten vilket han nu fick. 

Nu är det dags att börja tänka på vinterskor och vinterkläder också. Insåg att vi jag kommer att behöva köpa en overall till Elliot. 

Kolla mysiga tubhalsduken som båda stora killarna fick. Även likadana mössor beställde jag hem. 

Jag måste klippa alla barnen någon dag i helgen. Håret växer ju som ogräs på pojkar och män som har kort hår. Fatta vad det skulle ha kostat om vi skulle skulle betala frisör varje gång, någon gång i månaden. Det är ju 4 grabbar i familjen. Så glad att jag kan klippa själv. Hur mycket lägger ni ner i frisörkostnader varje månad? 

Elliot har idag gått jääättelångt själv. David har kämpat med honom nu när han varit hemma och pappaledig. Elliot har ju vägrat gå trots att han kan gå. Men nu verkar det släppa. 

Oliver har hamnat i någon fas där han är väldigt uppkäftig och otrevlig mot mig och David.  Han är tydligen också lite småbråkig på skolan vilket jag tycker känns jättejobbigt. Jag är så rädd att han ska bli en liten odåga i skolan som bara gör massa hyss. Hoppas att vi kommer kunna bryta den trenden innan den går för långt. Annars är han väldigt duktig i skolan. Han är ändå en duktig liten pojke som är snäll och samarbetsvillig. Men han har nog ärvt mammas temperament tror jag ?. 

Dylan har blivit så stor och mogen på något sätt. Han är väldigt trevlig och skötsam och har till och med börjat ta mer ansvar för sina läxor. Det gör mig såå glad. Jag var orolig där ett tag att han skulle försöka komma undan läxor och sånt i all evighet, men det verkar ha lossnat lite. 

Nu är det dags för mig att nanna kudden, vi hörs mer imorgon. 

God natt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats