Lite status från senaste  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lite status från senaste 

Hej mina vänner! 

Hoppas allt är toppen med er!? Själv har jag mest jobbat och pluggat som vanligt. Försöker varva ner och hitta tillbaka till min gamla spralliga Leyla som hade energi till allt och lite till. Det går väl sådär. Jag är rätt seg för jämnan men jobbar på det 😊. 

Igår var jag över hos min kompis Jannicke och drack bubbel och åt massa gott, missade eurovision även om jag kom hem rätt tidigt medan de fortfarande höll på. Jag var så trött så jag deckade i soffan. Dock såg jag imorse att Portugal vann, har jag rätt? 

Tidigare under dagen var jag ute en sväng med barnen på gården med Livia. Älskar våran gård! Det är så mysigt att kunna dela den med en vän oxå. Det är standard på våren och sommaren att gå ut och ta en kaffe på gården medan barnen leker ❤️

Haha, bilden nedan. När jag och Livia stog och tog kort springer Elliot iväg varpå jag rusar efter och självutlösaren knäpper en bild på Livia som garvar åt mig. En sån där bild som fångar ögonblicket i sitt verkliga jag 😆. 

Förövrigt då :

– jag har fått någon slags stressreaktion i mitt ansikte, utslag öööverallt! Inte ens smink kan dölja det helt vilket känns skitjobbigt. Har fått så någon gång tidigare för flera år sedan som även då troligtvis berodde på stress. 

– Oliver har troligtvis fått svinkoppor enligt läkaren. Han har utslag över hela skinkorna vilket iofs har börjat gå över helt. Hoppas bara inte någon blir smittad. Det vore ju så typiskt om jag fick det.. bara för att bre på lite fler utslag på dom jag redan har i ansiktet. 

– jag har bara en tenta kvar sedan är jag klar med heeeeeela kursen! 

– om ungefär en månad åker vi till Bulgarien, det ska bli sååå skönt! All inclusive, bara ren och skön avkoppling. Jag hoppas att jag kommer kunna ladda batterierna där något i alla fall. 

– from och med 1a Juni jobbar jag 80% hela sommaren, utan semesterveckorna. Känns bra att ha ett jobb under sommaren så man har bra inkomst. Som jag nämnde tidigare kommer jag i höst inte ha jobbet kvar utan förhoppningsvis plugga heltid (om jag kommer in). 

Vi hörs av senare! Förhoppningsvis redan ikväll 😊 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats