Lite utav ett kaos  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lite utav ett kaos 

God morgon! 

Vilken dag det var igår. Jag åkte mest bil kändes det som. Min mormor var ju med om en krock för inte så länge sedan, då hon fick skrota sin bil. Hon har fortfarande inte köpt en ny, och igår när hon skulle komma hit fick jag hämta och lämna henne. Hon bor i Hässelby, vilket är en bit bort. Inte så långt, 20 minuter ca ifrån mig. Men jag fick också åka och hämta Dylan på kvällen då han hade varit hos sin pappa. Det blev många rundor. 

Lite från helgen då. Jag har hunnit besvara en hel fråga, plus en halv av fyra frågor på tentan. Inte så mycket gjort med andra ord. Men det är en början, och jag känner att jag har ganska bra flyt när jag väl skriver. 

I fredags satt jag hela dagen och skrev, för att avsluta en vinkväll med Livia. På lördag var jag på dop, vilket ni ser i inlägget nedan. Detta var presenterna jag köpte till mina två kompisars döttrar (var ju som några av er vet på dop även förra helgen)  Jag tyckte det var en bra idé så jag köpte likadana till båda fast med olika namn och olika motiv. 

Jag tror att presenterna uppskattades. För er som är sugna, beställde jag dessa från Spreadshirt. Relativt snabbt leverans, men räkna med 5 arbetsdagar.

Elliot lyckades idag ha ut vår lilla bananflugefälla över hela ansiktet. I den hade vi ju diskmedel med rödvinsvinäger, ååh. Han stoppade det i munnen tydligen och fick panik över smaken. Jag var inte hemma, så jag vet inte exakt hur det gick till. Men han kan ha fått lite även i ögonen. Knäppa unge! David fick skölja hans ögon i duschen för säkerhetsskull. Han är inte röd i ögonen så jag hoppas ögonen klarade sig. Det stinker skit i hela lägenheten! Det kom liksom i elementet. Har försökt spraya vatten emellan, gick väl sädär. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats